Tervislik toiduvalik

Kvaliteedi üks komponente on tervislikkus. Igal hooajal pakutakse just sellele ajale vastavat toitu. Kevad on spargli, spinati, nõgese ja jänesekapsa aeg. Suvel valitsevad värsked juurviljad, kurgid ja tomatid, marjad nii aiast kui metsast ning haug ja tuulekala. Sügisele annavad oma näo seened, õunad, ploomid, astelpajumarjad, murakad ja ulukiliha. Talvine menüü on karge nagu õues olev ilmgi, põhiilme annab kohalik konserveeritud tooraine. Peakokk paneb alati rõhku sellele, et tooraine oleks värske ja hooajaline ning läbi aasta maitsestatakse toite ürtide ja maitsetaimedega.

Kõigi komponentide – õige asukoht, suurepärane tooraine, parimad professionaalsed oskused, läbimõeldud joogikaart – tulemuseks on Moodne Eesti KöögiKunst oma parimal kujul. Tulvil kontraste, kuid olemuselt rahulik ja harmooniline – just nagu eestlane isegi.

Broneeri tuba

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.Loe rohkem Nõustun