Menüüd ja joogikaardid

Menüü koostamise põhimõtted

Restorani peakokk Rene Uusmees on otsustanud, et moodsat eesti toitu valmistades on alati aukohal kulinaaria põhiväärtused. Nii ongi moodsa eesti köögikunsti aluseks meile ja meie kultuurile juba läbi aegade tuntud klassikalised toiduvalmistamise meetodid, mida vääristatakse tänapäevase tehnika ning professionaalsete oskustega.

Kõik moodsas eesti köögikunstis kasutatavad toorained on väga värsked ja võimalikult suur osa neist on eestimaised. Juba menüüst saab teada, kui kasutatud on näiteks eesti juuste, liha ja kala, viimistleva nüansi lisab igale einele omaküpsetatud leiva ja ehtsa soolahelvestega taluvõi pakkumine. Alati ei ole kohaliku tooraine eelistamine siiski võimalik, sest moodsa ja nüansirohke toidu saamine eeldab nagu meie igapäevane elugi avatust ka mujalt pärinevale.

Broneeri tuba